Jeg kom karry i min så den smager nok nærmere som karrysalat, men man kan undlade at komme det i for en mere traditionel opskrift.
Ingredienser:
- 1 ds kikærter - drænet og skyllet
- 1 stang bladelleri - hakket i tynde skiver
- ½ løg - fint hakket
- 1 tsk. oliven olie
- 1,5 spsk. yoghurt
- 1 spsk. tahini
- Saften fra ½ citron (evt mere)
- 1 tsk salt
- 1,5 tsk friskkværnet peber
- 1 tsk. karrypulver
- Kom de skyllede og drænede kikærter i en foodprocessor og "pulsér" det et par gange, der må/skal meget gerne være nogle store stykker kikærter tilbage.
- Kom kikærtemosen over i en skål, tilsæt alle de resterende ingredienser og rør godt sammen.
- Smag til med citron og kom mere i hvis man føler for det.
- Stil den i køleskabet i 30 min for at trække, og så er den ellers klar til servering =)
- (Jeg havde ikke noget selv, men dild, purløg og persille vil allesammen gå rigtig godt til kikærtesalaten =)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar