mandag den 5. juni 2017

Hvid Gazpacho - Raw Vegan



Jeg fik for nylig nogle dejlige venner på middag og til dette formål fandt jeg på denne suppe =)
Det er en utrolig let og frisk suppe, og med masser af smag.

Man skal servere den iskold, så gør som jeg gjorde og lav noget af suppen til isterninger, bonuspoint hvis din isterningebakke har sjove forme =)

Jeg siede pulpen fra for at få en så blød og cremet suppe som muligt, man kan sagtens lade det være i. Hvis du sier pulpen fra, så gem det og lav en frisk ost af det (se hér for opskriften)

Der er forret til 5-6 personer (afhængig af agurkernes størrelse)


Ingredienser:

  • 2 agurker - skrællet
  • 10-12 Stenfri grønne vindruer
  • 6 dl mandler - lagt i blød cirka 10 timer
  • 4 dl cashewnødder - lagt i blød cirka 10 timer
  • Saften fra 1/4-½ citron
  • 2-3 spsk. koldpresset olivenolie
  • salt og peber (hvis du har hvid peber, så brug det)
  • Koldt Vand

Fremgangsmetode:

1. Hæld vandet fra nødderne og skyl dem

2. Kom dem og resten af ingredienserne i en blender.

 

3. Tilsæt et par dl. koldt vand og blend.



4. Tilsæt mere vand hvis du føler det er for tykt.

          4.5 Optional but recommended: Hæld det igennem en si, rør rundt med en ske og pres så meget                 igennem sien som muligt.

Den frasiede pulp, bruges til smøreost!

Sådan ser den helt smooth suppe ud

5. Kom noget af suppen i en isterningebakke (2 isterninger per person)



6. Stil suppen på køl

7. Inden servering så smag på suppen og tilsæt salt og peber efter behov. 

8. Kom isterningerne i tallerkener og hæld suppen over.



Server og nyd 💚



Ingen kommentarer:

Send en kommentar